Bankkort
Foto: iStock

ID-sikring

1. januar 2018 lanserte Knif Trygghet ID-sikring som en del av innboforsikringen. For å gi enda mer trygghet til våre kunder tilbyr vi en forsikring mot ID-tyveri -  helt uten kostnad eller egenandel - og du får den automatisk på din innboforsikring som kunde hos Knif Trygghet. 

Publisert: 14.01.2018 - Oppdatert: 21.06.2022

Slik fungerer ID-sikring

Identitetstyveri er blant de raskest voksende formene for kriminalitet i verden. Med identitetstyveri menes situasjoner der en tredjepart, uten ditt samtykke, benytter seg av ditt identifikasjonsbevis med den hensikt å begå økonomisk svindel. Det kan for eksempel være å kjøpe varer, åpne en bankkonto, søke om kredittkort, lån, registrere telefonabonnement i ditt navn eller bruke din identitet på andre måter som skader deg eller din familie. Å havne i en slik situasjon kan derfor oppleves som belastende og det kan være vanskelig å stå alene med alle urettmessige krav.

Med innboforsikring hos Knif Trygghet er det da godt å vite at noen tar seg av ryddejobben. Vi hjelper deg til problemene er løst – uten noen form for tidsbegrensning. Du får hjelp til å kartlegge omfanget av eventuelle økonomiske uregelmessigheter, få oversikt over kredittforespørsler og betalingsanmerkninger, håndtere urettmessige pengekrav og vi setter i gang tiltak for å forhindre ytterligere misbruk.

Har du spørsmål om hvordan du kan beskytte identiteten din? Ring vår samarbeidspartner Tenerity AS på 67 55 55 60.

Du kan ringe oss når som helst på døgnet for å forebygge, oppdage eller begrense økonomiske følger av identitetstyveri. 

 

Har du ikke innboforsikring? Kjøp innboforsikring her