ID-sikring

02 . Januar 2018

1. januar 2018 lanserte Knif Trygghet ID-sikring som en del av innboforsikringen. For å gi enda mer trygghet til våre kunder tilbyr vi en forsikring mot ID-tyveri -  helt uten kostnad eller egenandel - og du får den automatisk på din innboforsikring som kunde hos Knif Trygghet. 

 

Slik fungerer ID-sikring

Identitetstyveri er blant de raskest voksende formene for kriminalitet i verden. Med identitetstyveri menes situasjoner der en tredjepart, uten ditt samtykke, benytter seg av ditt identifikasjonsbevis med den hensikt å begå økonomisk svindel. Det kan for eksempel være å kjøpe varer, åpne en bankkonto, søke om kredittkort, lån, registrere telefonabonnement i ditt navn eller bruke din identitet på andre måter som skader deg eller din familie. Å havne i en slik situasjon kan derfor oppleves som belastende og det kan være vanskelig å stå alene med alle urettmessige krav.

Med innboforsikring hos Knif Trygghet er det da godt å vite at noen tar seg av ryddejobben. Vi hjelper deg til problemene er løst – uten noen form for tidsbegrensning. Du får hjelp til å kartlegge omfanget av eventuelle økonomiske uregelmessigheter, få oversikt over kredittforespørsler og betalingsanmerkninger, håndtere urettmessige pengekrav og vi setter i gang tiltak for å forhindre ytterligere misbruk.

Har du spørsmål om hvordan du kan beskytte identiteten din? Ring oss på 67 55 55 60.

Du kan ringe oss når som helst på døgnet for å forebygge, oppdage eller begrense økonomiske følger av identitetstyveri. 

 

Har du ikke innboforsikring? Kjøp innboforsikring her.