Ny administrerende direktør i Knif Trygghet

29 . Mars 2019
Svein Rødskog

Styret i Knif Trygghet Forsikring AS har ansatt Svein Rødskog (52) som ny administrerende direktør.

Rødskog, som har vært konstituert i stillingen siden januar, tiltrer stillingen med en gang, opplyser Knif Trygghet i en pressemelding.

Svein Rødskog kommer fra stillingen som markedssjef i Knif Trygghet Forsikring. Han har tidligere jobbet blant annet som direktør med ansvar for forbrukermarkedet i Edda Media og Amedia, markedsdirektør i Budstikka, og markedsdirektør i Vårt Land.

- Når valget falt på Svein Rødskog, er det fordi han har en god kombinasjon av personlige egenskaper, motivasjon, solid ledererfaring, strategiske egenskaper, god markedsforståelse, kjennskap til virksomheten og god digital forståelse.

Rødskog matcher dermed godt Knif Trygghet sine behov og ambisjoner inn i fremtiden, sier styreleder i Knif Trygghet, Svein Jacobsen Veland.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å lede Knif Trygghet Forsikring. Knif Trygghet eies av 54 ulike kristne organisasjoner og virksomheter. Vi har en markedsledende posisjon i vårt kjernemarked og eiere som ønsker vekst og utvikling. Sammen med våre ansatte, styret og eiere ser jeg frem til å få lede utviklingen av selskapet trygt inn i fremtiden, sier Svein Rødskog i meldingen.