Veggedyr og kakerlakker

25 . Januar 2018
Veggedyr
Foto: Istock

Veggedyr er både ekle og ubehagelige, og tanken på å ha dette insektet i senga er et mareritt for de aller fleste. Det er ikke alltid lett å identifisere veggedyr eller å vite at et problem har oppstått. De forblir skjult i små sprekker og hulrom på dagtid. Ofte er det første tegnet på veggedyr at man våkner opp med stikk og utslett på kroppen. Veggedyr er et økende problem i Norge og det er nødvendig med hjelp fra spesialister for å få de ut av huset eller leiligheten. Dette kan fort bli en kostbar affære.

Nytt fra 2018

Knif Trygghets toppdekning på innboforskring er nå enda bedre enn før! Har du innboforsikring med toppdekningen Ekstra Trygghet hos Knif Trygghet får du nå hjelp til bekjempelse av veggedyr og kakerlakker dersom du skulle være så uheldig å få disse krypene inn i din bolig. Forsikringen er dekket gjennom Norsk Hussopp Forsikring (NHF) og erstatningen er begrenset til 50 000 kr.

Les mer om problemet med veggedyr og tips for å unngå disse hos Norsk Hussopp Forsikring.

Legg merke til at dekningen mot veggedyr og kakerlakker ligger under «Ekstra Trygghet», dvs. at den er ikke med dersom du kun velger standard «Innbo og løsøre». Vi synes derfor enda flere av våre kunder bør velge den beste varianten av innboforsikring.

Kjøp innboforsikring her.

 

Har du spørsmål kan du kontakte oss her.