Utfylling av antallsoppgave

Før personalforsikringene skal fornyes ber vi om at antallsoppgaven (listen over de ansatte) oppdateres. Her finner du forklaring og veiledning til hvordan du skal gjøre det.

Publisert: 28.07.2020 - Oppdatert: 16.09.2020

Forklaring og veiledning

Personalforsikring er forsikringer på de ansatte. Disse forsikringene heter Yrkesskadeforsikring, Personalulykke fritid, Gruppeliv og Uførekapital og de baserer seg på en liste over de ansatte. Vi kaller denne listen for antallsoppgave. For at din organisasjon skal få mest mulig riktig pris på forsikringene ber vi om at denne listen oppdateres hvert år.

Kollektive forsikringer gjelder for hele grupper av ulike størrelser. Det kan være reiseforsikring på ansatte, ulykkesforsikring på frivillige eller utestasjonertforsikring på misjonærer. Her er det kun tallet på hvor mange det er i den forsikrede gruppen som skal oppdateres. Individuelle forsikringer (med navn på forsikrede) kan dessverre ikke oppdateres via nettsiden. Ta kontakt med kundeservice for hjelp.

Du finner en egen veiledning om oppdatering av kollektive forsikringer nederst på denne siden.

 

Ingen endringer?
Vi ber om at forsikringene oppdateres uansett om det er endringer eller ikke. 

 

Veiledning til utfylling av antallsoppgave

Mange lurer på hvilke ansatte som skal være med i listen og hvordan det skal føres. For eksempel ansatte i permisjon eller ansatte med lav stillingsprosent. 

Last ned "Hjelp til utfylling av antallsoppgaven" her (PDF) 

Demonstrasjonsvideoer

Demonstrasjonsvideoene ble laget for noen år siden. Det er ikke lenger anbefalt å logge inn med brukernavn og passord. Vi anbefaler å bruke BankID. For å logge inn med BankID må fødselsnummeret ditt være registrert i vårt system. Ta kontakt med kundeservice for hjelp.

Slik oppdaterer du antallsoppgave UTEN endringer.

 

 

Slik oppdaterer du antallsoppgave MED endringer.

 Oppdatering av antall på kollektive forsikringer

Slik oppdaterer du antallsoppgave på kollektive forsikringer
(Reise/Ulykke/Utestasjonert)