Utfylling av antallsoppgave

Før personalforsikringene skal fornyes ber vi om at antallsoppgaven (listen over de ansatte) oppdateres. Her finner du forklaring og veiledning til hvordan du skal gjøre det.

Publisert: 28.07.2020 - Oppdatert: 30.08.2021

Forklaring og veiledning

Personalforsikring er forsikringer på de ansatte. Disse forsikringene heter Yrkesskadeforsikring, Personalulykke fritid, Gruppeliv og Uførekapital og de baserer seg på en liste over de ansatte. Vi kaller denne listen for antallsoppgave. For at din organisasjon skal få mest mulig riktig pris på forsikringene ber vi om at denne listen oppdateres hvert år.

 

Kollektive forsikringer gjelder for hele grupper av ulike størrelser. Det kan være reiseforsikring på ansatte, ulykkesforsikring på frivillige eller utestasjonertforsikring på misjonærer. Her er det kun tallet på hvor mange det er i den forsikrede gruppen som skal oppdateres. Individuelle forsikringer (med navn på forsikrede) kan dessverre ikke oppdateres via nettsiden. Ta kontakt med kundeservice for hjelp.

Ingen endringer?

Vi ber om at forsikringene oppdateres uansett om det er endringer eller ikke. 

Veiledning til utfylling av antallsoppgave

Mange lurer på hvilke ansatte som skal være med i listen og hvordan det skal føres. For eksempel ansatte i permisjon eller ansatte med lav stillingsprosent. Vi har laget en veiledning som forklarer i detaljer hvordan du skal fylle ut antallsoppgaven.

Last ned "Hjelp til utfylling av antallsoppgaven" her (PDF) 

Kundeservice

Kundeservice

Vi hjelper deg gjerne med det du lurer på!

Kontakt oss