Foto: iStock

Sikkerhet og skadeforebygging

En viktig del av arbeidet vårt som forsikringsselskap er å forebygge skader.

Publisert: 28.04.2021 - Oppdatert: 30.07.2021

Unngå tap av store verdier

Med gode sikkerhetsrutiner blir arbeidsplassen tryggere. Ved å unngå tap av store verdier reduserer du belastningen både på miljøet og bedriftens økonomi.

Skadeforebygging er bærekraftig

Ved et skadetilfelle er det ofte mye materiale som må kastes og erstattes med nytt. Det forebyggende arbeidet bidrar derfor til et mer bærekraftig samfunn ved å redusere belastningen på miljøet.

Våre samarbeidspartnere

 • Norsk brannvernforening
  Knif Trygghet har samarbeid med Norsk brannvernforening som holder brannforebyggende kurs. Kursene holdes av faglig kvalifiserte instruktører og har som formål å bidra til forebygging av branner ved å tilføre kunnskap og ferdigheter gjennom opplæring og øvelser.

 

 • Sikkerhet og Beredskap AS - Harry Vinje
  Harry Vinje er tidligere brannmann og har lang erfaring med å drive kurs og opplæring innenfor skadeforebyggende arbeid og rådgivning innen HMS. Harry utfører også skadeforebyggende befaringer på oppdrag fra Knif Trygghet.

 

 • Skadeforebyggende forum
  Knif Trygghet er medlem av Skadeforebyggende forum
  Skadeforebyggende forum (Skafor) er en uavhengig, ideell medlemsorganisasjon. De er en nasjonal møteplass for aktører som er opptatt av å redusere antall ulykker som fører til personskade, et nettverk som bygger bro mellom offentlig, privat og frivillig sektor og en katalysator for handling. 

Kontakt oss for råd

Ta kontakt med oss hvis du ønsker hjelp til å komme i gang med skadeforebygging for din organisasjon. Du kan også se mange gode tips og råd under Aktuelt her på nettsiden vår

 

Kundeservice

Kundeservice

Vi hjelper deg gjerne med det du lurer på!

Kontakt oss
Kom skadene i forkjøpet

Kom skadene i forkjøpet

Skadeforebyggende tiltak kan være mye enklere og rimeligere enn mange tror.

Les våre gode råd
Tips, råd og aktuelt

Tips, råd og aktuelt

Vi har mange gode tips og råd om skadeforebygging og andre aktuelle saker for organisasjonskunder.

Se aktuelle saker