Foto: iStock

Sikkerhet og skadeforebygging

En viktig del av arbeidet vårt som forsikringsselskap er å forebygge skader.

Publisert: 28.04.2021 - Oppdatert: 02.02.2023

Unngå tap av store verdier

Med gode sikkerhetsrutiner blir arbeidsplassen tryggere. Ved å unngå tap av store verdier reduserer du belastningen både på miljøet og bedriftens økonomi.

Skadeforebygging er bærekraftig

Ved et skadetilfelle er det ofte mye materiale som må kastes og erstattes med nytt. Det forebyggende arbeidet bidrar derfor til et mer bærekraftig samfunn ved å redusere belastningen på miljøet.

Våre samarbeidspartnere

 • Brannvernforeningen
  Knif Trygghet har samarbeid med Brannvernforeningen som holder brannforebyggende kurs. Kursene holdes av faglig kvalifiserte instruktører og har som formål å bidra til forebygging av branner ved å tilføre kunnskap og ferdigheter gjennom opplæring og øvelser.


 • Kontroll og Rådgivning AS
  Som forsikringskunde hos Knif Trygghet kan du inngå avtale med Kontroll og Rådgivning AS om årlig kontroll av sprinkleranlegg til rabattert pris som følge av vår samarbeidsavtale. Selskapet har lang erfaring og ledende kompetanse innen kontroll av sprinkler- og brannalarmanlegg, og er en uavhengig tredjepart som utelukkende utfører kontroll. For informasjon og avtale, kontakt Kontroll og Rådgivning AS, tlf. 916 56 300 eller [email protected]. Referer til avtalen med Knif Trygghet Forsikring.

 • Skadeforebyggende forum
  Knif Trygghet er medlem av Skadeforebyggende forum
  Skadeforebyggende forum (Skafor) er en uavhengig, ideell medlemsorganisasjon. De er en nasjonal møteplass for aktører som er opptatt av å redusere antall ulykker som fører til personskade, et nettverk som bygger bro mellom offentlig, privat og frivillig sektor og en katalysator for handling. 

 • Learn AS
  Vi samarbeider med Learn AS hvor det tilbys kurs innen kjøreatferd – trafikal forståelse og utfordringer. Kursene er digitale med video og spørsmål. Det er hovedsakelig våre større organisasjonskunder med flåteforsikring som kan benytte seg av dette tilbudet.

Kontakt oss for råd

Ta kontakt med oss hvis du ønsker hjelp til å komme i gang med skadeforebygging for din organisasjon. Du kan også se mange gode tips og råd under Aktuelt her på nettsiden vår

 

Kundeservice

Kundeservice

Vi hjelper deg gjerne med det du lurer på!

Kontakt oss
Kom skadene i forkjøpet

Kom skadene i forkjøpet

Skadeforebyggende tiltak kan være mye enklere og rimeligere enn mange tror.

Les våre gode råd
Tips, råd og aktuelt

Tips, råd og aktuelt

Vi har mange gode tips og råd om skadeforebygging og andre aktuelle saker for organisasjonskunder.

Se aktuelle saker