Bruk av informasjonskapsler

Vår nettside benytter seg av informasjonskapsler, og vi er pliktige til å informere deg om dette.

Publisert: 21.08.2020 - Oppdatert: 02.11.2020

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler, også kalt cookies, er en vanlig teknologi som brukes på de fleste nettsider i dag.

Vil du vite mer om hva en informasjonskapsel er, les mer hos Nettvett

Når du benytter deg av vår nettside samtykker du til at det settes informasjonskapsler i din nettleser. Hvis du har forhåndsstilt din nettleser til å akseptere informasjonskapsler anses dette som samtykke. De aller fleste nettlesere er innstilt til å akseptere informasjonskapsler som standard. Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake, det gjør du ved å stille inn din nettleser slik at den ikke godtar informasjonskapsler. Dette kan medføre at noe funksjonalitet ikke fungerer som den skal fungere (svært mange nettsider vil ikke fungere optimalt hvis man slår av dette).

Vil du vite hvordan du administrerer informasjonskapsler fra nettleseren din kan du lese mer hos Nettvett

Informasjonskapsler på kniftrygghet.no

Informasjonskapselen “ASP.NET_SessionId” peker til informasjon som vår server bruker for å kunne holde styr på brukerbestemte valg, holde styr på innlogging, sist brukte side, handlekurv ol.

I tillegg så brukes Google Analytics for å analysere brukeradferd på nettsiden.
Google Analytics  kan sette disse informasjonskapslene: __utmt, __utmz, __utma, __utmb, __utmc.
Disse informasjonskapslene kan gi oss informasjon om hvor du kom ifra (for eksempel søkemotor/annonser/osv). De kan også gi informasjon om du er en ny besøkende/om du har besøkt nettsiden vår tidligere/om hvor lenge du har vært på siden/hvilke sider hos oss du har besøkt.

Vi bruker skrifttyper fra Google Fonts på vår nettside (fonts.googleapis.com), disse lastes fra Googles servere.

Innsamling av opplysninger av tredjeparts nettsteder

Tredjepartsleverandører, inkludert Google, kan  vise annonser for Knif Trygghet gjennom søk på google.no og på nettsteder på internett. Tredjepartsleverandører, inkludert Google, bruker informasjonskapsler til å vise annonser basert på brukerens tidligere besøk på denne nettsiden. Brukere kan velge bort Googles bruk av informasjonskapsler ved å gå til Googles annonsering “opt-out” ved å trykke på denne lenken: http://www.google.com/privacy/ads

 

Les mer om Google Analytics og personvern

Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i Knif Trygghet